Wert Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Ta praca jest właściwie skończona, no ale raczej nie nadawałaby się do działu finished. Poniżej koncept.
Wert Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 Po kiego tam tyle namazałem? :) I gotowa praca:
Wert Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 ta wersja - mniej nastrojowa, ale podrasowane oświetlenie
Valtanis Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Musze przyznać, że ładnie. Możnaby jeszcze jakąś ciekawą teksture nałożyc ale i tak sie dobrze prezentuje. Ciekawy pomysł z takimi akularkami złotymi u goblina. PS: Bardzo mi przypomina gobliny z Warhammera, chyba wiesz o czym mówie? :)
Gość raminez Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 rewelacyjna postac ....super ....niezla pomyslowosc ..pomysl to 90 % efektu ...teraz ...???? zobaczymy co dalej
BLADE Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 fajne... bardzo sie kojarzy z warcraftem II.... troszke bym detali tej głowie pododawal a bedzie git... no i oczywiscie jakąś teksturke lepsza dal. jest fajnie i podoba mi sie ale zawsze moze byc lewpiej ;)
SCORPI Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 takie troche free :) ja bym poprawil czolo naciagnol na oczy tak ja masz to w conceptach, i uszy poprawiB bo one chyba mi sie wydaje ze s cienkie na krawedziach
MC-Maxim Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 Fajne ! Wyglada jak Grotz Orków z Warhammera 40K :] Wiem bo zbieram tą armie :p
Rekomendowane odpowiedzi