Kregox Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Witam Mam kilka problemow w maxie, bardzo proste tylko nie wiem o co kaman. :P Pierwsze. Co mam nacisnac aby pokazało mi "mój" model? Bo cos pochrzaniłem i się gdzieś "ukrył. Uploaded with ImageShack.us a drugi dotyczy tego samego modelu ale chodzi o animacje Otóż, chce wyanimować mój model przy pomocy CAT, i problem jest tego stopnia że druga para konczyń nie chce się usadowić oO... nie mam pomyslu jak mam to zrobić a o to fotka Opcję dodania "arm" mam tylko w jednym sektorze Uploaded with ImageShack.us Tutaj zdjecie przedstawiajace dodana konczyne ale nie da się jej "poruszyć, gdyż od razu znika... Uploaded with ImageShack.us Z góry dziękuje za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Co mam nacisnac aby pokazało mi "mój" model? Bo cos pochrzaniłem i się gdzieś "ukrył. Z zoomuje/centruje ci viewport na wybranym obiekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kregox Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Z, mi właśnie nie działa (oO). Jakiś pomysł co do tej animacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutekfiutek Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 W prawym dolnym rogu masz ikonkę "zoom extents", naciśnij i przytrzymaj - pokaże się "zoom extents selected". Co do skrótu - może masz klawiaturę taką że masz z i y zamienione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kregox Napisano 22 Maj 2012 Autor Share Napisano 22 Maj 2012 Animuje ktoś przy pomocy CAT? bo nie wiem jak sobie z Tym poradzic;D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi