Napisano 25 Kwiecień 201213 l Witam Mam kilka problemow w maxie, bardzo proste tylko nie wiem o co kaman. :P Pierwsze. Co mam nacisnac aby pokazało mi "mój" model? Bo cos pochrzaniłem i się gdzieś "ukrył. Uploaded with ImageShack.us a drugi dotyczy tego samego modelu ale chodzi o animacje Otóż, chce wyanimować mój model przy pomocy CAT, i problem jest tego stopnia że druga para konczyń nie chce się usadowić oO... nie mam pomyslu jak mam to zrobić a o to fotka Opcję dodania "arm" mam tylko w jednym sektorze Uploaded with ImageShack.us Tutaj zdjecie przedstawiajace dodana konczyne ale nie da się jej "poruszyć, gdyż od razu znika... Uploaded with ImageShack.us Z góry dziękuje za pomoc ;)
Napisano 25 Kwiecień 201213 l Co mam nacisnac aby pokazało mi "mój" model? Bo cos pochrzaniłem i się gdzieś "ukrył. Z zoomuje/centruje ci viewport na wybranym obiekcie
Napisano 27 Kwiecień 201213 l W prawym dolnym rogu masz ikonkę "zoom extents", naciśnij i przytrzymaj - pokaże się "zoom extents selected". Co do skrótu - może masz klawiaturę taką że masz z i y zamienione?
Napisano 22 Maj 201213 l Autor Animuje ktoś przy pomocy CAT? bo nie wiem jak sobie z Tym poradzic;D...