Shan3d Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 Witam serdecznie jako że nie jestem pro... bawię się grafika od czasu do czasu chciałbym zapytać czy ktoś może mi wskazać drogę do rozwiązania mojego problemu. Zacznę od tego że bawię się 3ds maxem zaczynam modelować auto i zaczełem od koła i tu moje pytanie chciałbym nanieść na moją oponę coś takiego http://blenderguru.com/wp-content/uploads/2009/04/goodyear_original.png czy ktoś może mnie odesłać do jakiegoś tutka na ten temat albo napisać co i jak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 26 Kwiecień 2012 Share Napisano 26 Kwiecień 2012 naciśnij F1 w maxie i szukaj "uvw map" albo "unwrap uvw". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shan3d Napisano 26 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2012 (edytowane) dziękuje za nakierowanie mnie bardzo pomogło :) z tym że nie wiem co zrobiłem źle ale na mojej oponie jest odbicie lustrzane tych napisów i tu moje pytanie co zrobiłem źle i how to fix this ? Edytowane 26 Kwiecień 2012 przez Shan3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi