Lukasz2010 Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 Witam Mam nadzieje, że dobry dział wybrałem :P Chciałem poprosić o przesłanie projektu domku czy np biurowca z infrastrukturą tj parkingi itp z rzutami planami wymiarami, dla początkującego chciałbym zacząć na czymś już konkretnym się uczyć. Pozdrawiam
shadowsexpe Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 a chcesz cały blok? i jesli tak to w czym chesz te plany ?
Lukasz2010 Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Może być cały blok , pliki mogą być w dwg
shadowsexpe Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 moge ci dac jeszcze rzut osiedla ale w pdf 1
Lukasz2010 Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Napisano 28 Kwiecień 2012 Dzięki za materiały! Wystartuje jednak z domkiem w pierwszej kolejności pozostałe jeszcze zbyt zaawansowane ;) Czy osiedle wersja robocza to jest Twój render?? Pytanie , czy robiąc wizualizację zajmujesz się tylko typowo zewnętrzną częścią, elewacją itp a środka w ogóle nie ruszasz. W sensie tylko ściany zewnętrzne i co na nich się znajduje ?
shadowsexpe Napisano 28 Kwiecień 2012 Napisano 28 Kwiecień 2012 To jest render spod archicada. ogólnie to sa wszytko moje projekty a przy wizualizacji to klient w jakis sposób decyduje co che zobaczyc, czasami robi sie dom z zewnatrz wtedy wystrczy np zrobic zasłonki albo umiescic jakies mebelki ale nie super kolekcje a czasmi gdy robie takze projekt wnetrza wtedy robie wszytko. Człowiek zaczął byc samowystarczalny odkad miałem do czynienia z kilkoma niekopetentnymi grafikami ;)
Rekomendowane odpowiedzi