Napisano 28 Kwiecień 201212 l Witam Mam nadzieje, że dobry dział wybrałem :P Chciałem poprosić o przesłanie projektu domku czy np biurowca z infrastrukturą tj parkingi itp z rzutami planami wymiarami, dla początkującego chciałbym zacząć na czymś już konkretnym się uczyć. Pozdrawiam
Napisano 28 Kwiecień 201212 l Autor Dzięki za materiały! Wystartuje jednak z domkiem w pierwszej kolejności pozostałe jeszcze zbyt zaawansowane ;) Czy osiedle wersja robocza to jest Twój render?? Pytanie , czy robiąc wizualizację zajmujesz się tylko typowo zewnętrzną częścią, elewacją itp a środka w ogóle nie ruszasz. W sensie tylko ściany zewnętrzne i co na nich się znajduje ?
Napisano 28 Kwiecień 201212 l To jest render spod archicada. ogólnie to sa wszytko moje projekty a przy wizualizacji to klient w jakis sposób decyduje co che zobaczyc, czasami robi sie dom z zewnatrz wtedy wystrczy np zrobic zasłonki albo umiescic jakies mebelki ale nie super kolekcje a czasmi gdy robie takze projekt wnetrza wtedy robie wszytko. Człowiek zaczął byc samowystarczalny odkad miałem do czynienia z kilkoma niekopetentnymi grafikami ;)