everyman Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 szybki koncept maszyny latajacej... mial byc speed ale na speeda zbyt wolno a na dopieszczona dokladna pracke za szybko... troche poeksperymentowalem z pedzlami i wyszlo cos takiego: [corel pp 8; myszka] ps prosze o zmieszanie z blotem ;-p
leander Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Widze potwornie znerwicowanego latajacego ludzika, z ktorym moglbym od czasu do czasu razem pokrzyczec :) wiec jako koncept maszyny latajacej to by sie raczej nie sprawdzil. Bardziej jako koncept kolorystyczny czy ekspresyjny.
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 'prosze o zmieszanie z blotem ;-p' alez prosze:) Co tam za filtr zaladowales, i po co? No i perspektywa sie klania, poza tym mile.
everyman Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 "alez prosze:)" - dziekuje ;-)... "Co tam za filtr zaladowales" - skopiowalem; wkleilem jako nowa warstwe; zastosowalem efekt "wyszukaj krawedzie"; przeksztalcilem w odcienie szarosci; usunalem bialy kolor; pozostalosc zamienilem na czarny ;-p (wiem ze pytanie bylo retoryczne)... "i po co" - tak dla zabawy w ramach eksperymentow... "perspektywa sie klania" - oj nie tylko ona ;-)... "poza tym mile" - pozatym to zaluje ze to wrzucilem ale byla 22.43 i juz "dobrze nie widzialem" :-]
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 etam nie ma co zalowac. Nie eksperymentuj za duzo z filtrami, to nie pomaga. a co do perspektywy to przedewszystkim bo reszta mogla by byc. dalo by sie z tego zajebisty obrazek trzasnac.
Gotham Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Muszę się szczerze przyznać... Że po prostu nic z tego konceptu mi nie leży... Po prostu nic... Pomijając fakt że jako obrazek leży i kwiczy, to jakbym dostał coś takiego do zrealizowania... To chyba z miejsca wyskoczył bym z okna... Brutalnie, ale szczerze. Mam nadzieje że nie masz mi za złe. PS. Widać że masz chęci i zamysł... Doradzam porzucić myszkę i shopa na rzecz ołówka i kartki :) (przynajmniej na razie), mogą wyjść dużo ciekawsze prace. Pozdrawiam,
everyman Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 nie mam za zle bo tez mi sie juz nie podoba... moze kiedys wroce do niego i calkowicie go przerobie... a narazie pozwole zeby watek umarl smiercia naturalna :-D
Tomur Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 @everyman1 - ma cos w sobie twoja pracka:), podobaja mi sie proporcje pojazdu i przeznaczenie ( czytaj wysokosc robocza). @everyman 1- Nie ustępuj, lecz błedy poprawiaj
Rekomendowane odpowiedzi