Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

szybki koncept maszyny latajacej... mial byc speed ale na speeda zbyt wolno a na dopieszczona dokladna pracke za szybko... troche poeksperymentowalem z pedzlami i wyszlo cos takiego:

[corel pp 8; myszka]

ps prosze o zmieszanie z blotem ;-p

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widze potwornie znerwicowanego latajacego ludzika, z ktorym moglbym od czasu do czasu razem pokrzyczec :) wiec jako koncept maszyny latajacej to by sie raczej nie sprawdzil. Bardziej jako koncept kolorystyczny czy ekspresyjny.

Napisano

'prosze o zmieszanie z blotem ;-p'

alez prosze:) Co tam za filtr zaladowales, i po co? No i perspektywa sie klania, poza tym mile.

Napisano
  • Autor

"alez prosze:)" - dziekuje ;-)...

"Co tam za filtr zaladowales" - skopiowalem; wkleilem jako nowa warstwe; zastosowalem efekt "wyszukaj krawedzie"; przeksztalcilem w odcienie szarosci; usunalem bialy kolor; pozostalosc zamienilem na czarny ;-p (wiem ze pytanie bylo retoryczne)...

"i po co" - tak dla zabawy w ramach eksperymentow...

"perspektywa sie klania" - oj nie tylko ona ;-)...

"poza tym mile" - pozatym to zaluje ze to wrzucilem ale byla 22.43 i juz "dobrze nie widzialem" :-]

Napisano

etam nie ma co zalowac. Nie eksperymentuj za duzo z filtrami, to nie pomaga. a co do perspektywy to przedewszystkim bo reszta mogla by byc. dalo by sie z tego zajebisty obrazek trzasnac.

Napisano

Muszę się szczerze przyznać... Że po prostu nic z tego konceptu mi nie leży... Po prostu nic...

Pomijając fakt że jako obrazek leży i kwiczy, to jakbym dostał coś takiego do zrealizowania... To chyba z miejsca wyskoczył bym z okna...

Brutalnie, ale szczerze. Mam nadzieje że nie masz mi za złe.

PS. Widać że masz chęci i zamysł... Doradzam porzucić myszkę i shopa na rzecz ołówka i kartki :) (przynajmniej na razie), mogą wyjść dużo ciekawsze prace.

Pozdrawiam,

Napisano
  • Autor

nie mam za zle bo tez mi sie juz nie podoba... moze kiedys wroce do niego i calkowicie go przerobie... a narazie pozwole zeby watek umarl smiercia naturalna :-D

Napisano

@everyman1 - ma cos w sobie twoja pracka:), podobaja mi sie proporcje pojazdu i przeznaczenie ( czytaj wysokosc robocza).

@everyman 1- Nie ustępuj, lecz błedy poprawiaj