Napisano 24 Lipiec 200420 l szybki koncept maszyny latajacej... mial byc speed ale na speeda zbyt wolno a na dopieszczona dokladna pracke za szybko... troche poeksperymentowalem z pedzlami i wyszlo cos takiego: [corel pp 8; myszka] ps prosze o zmieszanie z blotem ;-p
Napisano 24 Lipiec 200420 l Widze potwornie znerwicowanego latajacego ludzika, z ktorym moglbym od czasu do czasu razem pokrzyczec :) wiec jako koncept maszyny latajacej to by sie raczej nie sprawdzil. Bardziej jako koncept kolorystyczny czy ekspresyjny.
Napisano 26 Lipiec 200420 l 'prosze o zmieszanie z blotem ;-p' alez prosze:) Co tam za filtr zaladowales, i po co? No i perspektywa sie klania, poza tym mile.
Napisano 26 Lipiec 200420 l Autor "alez prosze:)" - dziekuje ;-)... "Co tam za filtr zaladowales" - skopiowalem; wkleilem jako nowa warstwe; zastosowalem efekt "wyszukaj krawedzie"; przeksztalcilem w odcienie szarosci; usunalem bialy kolor; pozostalosc zamienilem na czarny ;-p (wiem ze pytanie bylo retoryczne)... "i po co" - tak dla zabawy w ramach eksperymentow... "perspektywa sie klania" - oj nie tylko ona ;-)... "poza tym mile" - pozatym to zaluje ze to wrzucilem ale byla 22.43 i juz "dobrze nie widzialem" :-]
Napisano 26 Lipiec 200420 l etam nie ma co zalowac. Nie eksperymentuj za duzo z filtrami, to nie pomaga. a co do perspektywy to przedewszystkim bo reszta mogla by byc. dalo by sie z tego zajebisty obrazek trzasnac.
Napisano 26 Lipiec 200420 l Muszę się szczerze przyznać... Że po prostu nic z tego konceptu mi nie leży... Po prostu nic... Pomijając fakt że jako obrazek leży i kwiczy, to jakbym dostał coś takiego do zrealizowania... To chyba z miejsca wyskoczył bym z okna... Brutalnie, ale szczerze. Mam nadzieje że nie masz mi za złe. PS. Widać że masz chęci i zamysł... Doradzam porzucić myszkę i shopa na rzecz ołówka i kartki :) (przynajmniej na razie), mogą wyjść dużo ciekawsze prace. Pozdrawiam,
Napisano 26 Lipiec 200420 l Autor nie mam za zle bo tez mi sie juz nie podoba... moze kiedys wroce do niego i calkowicie go przerobie... a narazie pozwole zeby watek umarl smiercia naturalna :-D
Napisano 27 Lipiec 200420 l @everyman1 - ma cos w sobie twoja pracka:), podobaja mi sie proporcje pojazdu i przeznaczenie ( czytaj wysokosc robocza). @everyman 1- Nie ustępuj, lecz błedy poprawiaj