shadowsexpe Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 Koncze w wolnych chwilach modelowac lotniskowiec USS John C Stennis, model własciwie mam juz cały własnie siedze nad mapowaniem , czeka mnie jeszcze modelowanie samolotów i całego badziewia na pokładzie. Zaczołem sie zastanwiac czym zrobic kilwater z dostepnych plugów mam dreamscape do realflow tez mogłbym miec dostep (tyle że były by to poczatki z tym pluginem ) Czy moze załatwić to w postpro w ps. Z góry dzieki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afex3d Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 wejdź tu http://www.paulneale.com/tutorials/flex/flex.htm i zobacz dwa filmiki:boat wake i boat wake 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 10 Maj 2012 Share Napisano 10 Maj 2012 do stilla raczej bawil bym sie w post. Albo polaczyc 2 metody, zrobic glowne ksztalty fal w prostej symulacji a reszte dopicowac w shopku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 11 Maj 2012 Autor Share Napisano 11 Maj 2012 afex3d wszytko cacy ładny efekt w tym video tylko czym on został stworzony?bo napewno byłby dobrym rozwiazaniem na podstwowy pomysł a potem obróbke juz tego efektu w ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afex3d Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Tak generalnie to modyfikatorem flex. Twórca filmików mówi, że jak zrobi się 4 tutoriale na podanej stronie to załapie sie o co chodzi... tu opis rozmowy (niestety po angielsku): http://forums.cgsociety.org/archive/index.php/t-598701.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi