Napisano 26 Lipiec 200420 l Kolejny interior w moim wykonaniu. Troche sie wzorowalem na jakiejs ulotce z meblami.
Napisano 26 Lipiec 200420 l bardzo ładne kolory i dizajn stolika. choc pewnie beda watpliwosci czy nie za nisko sufit , czy okna nie za piwniczne, slusarka za cienka (okna sie nie otwieraja) i ze dziwne krzaki to uwazam ze jezeli nie projektujesz wnętrz i nie to było tematem to obrazek sam w sobie jest ładny, nawet bardzo jezeli projektujesz to nie podoba mi sie lampa .....itd :P ...ale chyba nie projektujesz skoro to z ulotki wiec gratuluje b. ładnej pracy. baaaaaaardzo pozytywnie ps: wydaje mi sie ze z uwagi na mało skomplikowany stolik zasloniłes go kanapami a moim zdniem jest to jak dotąd najładniejszy stolik jaki spotkałem na forum... i nie musi byc skomplikowany:) ale moge sie mylic, moze tak miało byc...
Napisano 26 Lipiec 200420 l Eeee. ładne to jest, ale kusicie tymi internalami! Juz niedługo mój internal (drugie podejscie!) Podoba mi się fajne oświtlenie i TE RADIOSITY NA ŚCIANACH I SUFICIE (IDEALNE) Nie mogę jakoś uzyskać tego na Lightwave w zadawalający sposób. Prośba: podaj teksturkę skóry na mebelkach i rzuć siatkę z pokazanymi światłami (pewnie jest ich kilka) Pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 200420 l A mi się wydaje że oparcia od foteli są za wyskoie...trochę to niewygodne... poza tym scena jest trochę ciemna i ujęcia kamery są dziwne...ale to tylko moja opinia :P Pozdro, Beatou
Napisano 27 Lipiec 200420 l Beatou: taka moda na fotele:) trzeba cierpieć dodam jeszcze: jestem pod wrazeniem postepów jakie robisz. w stosunku do sali konferencyjnej w tej pracy mozna zaryzykowac i mówić o "miodności" pozdrawiam
Napisano 27 Lipiec 200420 l miodności?? [lol] [rotfl] Toż to zwykły still - ma jakiś tam klimat, ale wykonanie nadal na średnim poziomie!!
Napisano 27 Lipiec 200420 l : ) ryzykowałem projekt zgadzam sie ze sredni ale wykonanie całkiem dobre, chyba ciezko miec zastrzezenia do obrazka poza jakimis nieistotnymi szczegolami?
Napisano 27 Lipiec 200420 l bardzo ładnie , mógłbyś się podzielić ustawieniami i rozmieszczeniem świateł?
Napisano 28 Lipiec 200420 l Jak dla mnie trochę zbyt kontrastowa gra cieni i świateł na fotelach. Ogólnie oświetlenie bardzo dobre. Atmosfera niestety lekko plastikowa - czegoś mi tu brakuje:-/ GI? Żabia kamera mi bardzo nie pasuje - myślę, że we wnętrzach sprawdzają się najlepiej neutralne ujęcia (ale to oczywiście dyskusyjne). Materiał sof bardzo dobry, tylko przez to mizerne oświetlenie trochę ginie ta skórowatość - a warto by ją pokazać:-D Materiał dywanu niestety niedopracowany - zarzucony bump i tyle, a przecież to pierwszoplanowy element - ja bym nawet specjalnie odpaliła shg fura (czy jak to tam się zwie). Dizajn foteli OK, tylko rzczywiście te oparcia są lekko za wysokie - ale może tak ma być;-) No a stoliczek - cudo. Szkoda że w cieniu.
Napisano 31 Lipiec 200420 l Autor Dzieki za wszystkie komentarze :) Nie projektuje wnetrz (chociaz chcial bym) i nie mam szczerze mowiac o tym pojecia :) z tym swiatlem to jeszcze sie ucze i proboje wypracowac jakas wlasna technike. Renderuje w Vray'u i uzywam GI + swiatlo Direct lub Spot ustawione na zewnatrz do zrobienia cieni w srodku. W tej scence dodalem jescze 3 Omni, po jednym na kazda dziure w oknie. Co do mebli to zostaly odwzorowane z katalogu, wiec te oparcia to nie moj pomysl, stolik rowniez wiec za ladny design pochwaly naleza sie komus innemu :) Material kanapy i fotela to Standard material z mapami Falloff i jakimis badziewnymi teksturkami skory. Co do dywanu to w pelni sie zgadzam, nastepny bedzie ladniejszy :)