Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładne kolory i dizajn stolika.

choc pewnie beda watpliwosci czy nie za nisko sufit , czy okna nie za piwniczne, slusarka za cienka (okna sie nie otwieraja) i ze dziwne krzaki to uwazam ze jezeli nie projektujesz wnętrz i nie to było tematem to obrazek sam w sobie jest ładny, nawet bardzo

jezeli projektujesz to nie podoba mi sie lampa .....itd :P

...ale chyba nie projektujesz skoro to z ulotki wiec gratuluje b. ładnej pracy.

baaaaaaardzo pozytywnie

ps: wydaje mi sie ze z uwagi na mało skomplikowany stolik zasloniłes go kanapami a moim zdniem jest to jak dotąd najładniejszy stolik jaki spotkałem na forum...

i nie musi byc skomplikowany:) ale moge sie mylic, moze tak miało byc...

Napisano

Eeee. ładne to jest, ale kusicie tymi internalami!

Juz niedługo mój internal (drugie podejscie!)

Podoba mi się fajne oświtlenie i TE RADIOSITY NA ŚCIANACH I SUFICIE (IDEALNE) Nie mogę jakoś uzyskać tego na Lightwave w zadawalający sposób.

Prośba: podaj teksturkę skóry na mebelkach i rzuć siatkę z pokazanymi światłami (pewnie jest ich kilka)

Pozdrawiam

Napisano

A mi się wydaje że oparcia od foteli są za wyskoie...trochę to niewygodne...

poza tym scena jest trochę ciemna i ujęcia kamery są dziwne...ale to tylko moja opinia :P

Pozdro,

Beatou

Napisano

Beatou: taka moda na fotele:) trzeba cierpieć

dodam jeszcze: jestem pod wrazeniem postepów jakie robisz.

w stosunku do sali konferencyjnej w tej pracy mozna zaryzykowac i mówić o "miodności"

pozdrawiam

Gość User190
Napisano

miodności?? [lol] [rotfl]

Toż to zwykły still - ma jakiś tam klimat, ale wykonanie nadal na średnim poziomie!!

Napisano

: ) ryzykowałem

projekt zgadzam sie ze sredni ale wykonanie całkiem dobre, chyba ciezko miec zastrzezenia do obrazka poza jakimis nieistotnymi szczegolami?

Napisano

Jak dla mnie trochę zbyt kontrastowa gra cieni i świateł na fotelach. Ogólnie oświetlenie bardzo dobre. Atmosfera niestety lekko plastikowa - czegoś mi tu brakuje:-/ GI?

Żabia kamera mi bardzo nie pasuje - myślę, że we wnętrzach sprawdzają się najlepiej neutralne ujęcia (ale to oczywiście dyskusyjne).

Materiał sof bardzo dobry, tylko przez to mizerne oświetlenie trochę ginie ta skórowatość - a warto by ją pokazać:-D

Materiał dywanu niestety niedopracowany - zarzucony bump i tyle, a przecież to pierwszoplanowy element - ja bym nawet specjalnie odpaliła shg fura (czy jak to tam się zwie).

Dizajn foteli OK, tylko rzczywiście te oparcia są lekko za wysokie - ale może tak ma być;-)

No a stoliczek - cudo. Szkoda że w cieniu.

Napisano

Dzieki za wszystkie komentarze :)

Nie projektuje wnetrz (chociaz chcial bym) i nie mam szczerze mowiac o tym pojecia :)

z tym swiatlem to jeszcze sie ucze i proboje wypracowac jakas wlasna technike. Renderuje w Vray'u i uzywam GI + swiatlo Direct lub Spot ustawione na zewnatrz do zrobienia cieni w srodku. W tej scence dodalem jescze 3 Omni, po jednym na kazda dziure w oknie.

Co do mebli to zostaly odwzorowane z katalogu, wiec te oparcia to nie moj pomysl, stolik rowniez wiec za ladny design pochwaly naleza sie komus innemu :)

Material kanapy i fotela to Standard material z mapami Falloff i jakimis badziewnymi teksturkami skory.

Co do dywanu to w pelni sie zgadzam, nastepny bedzie ladniejszy :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności