Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Widzę że korzystanie z przeglądarki i wstawianie linków również nie jest twoją mocną stroną. Wstaw normalny link do obrazka lub jego kopi bo tego nikt nie zobaczy.

Ta torba jest banalna. Popatrz na jakieś tutki o podstawach modelowania i modeluj, wszystko do kupy nie powinno ci zająć więcej niż jeden wieczór.

Jednak nie tylko o poziom studiów w polsce chodzi ale i studentów. Podbij do jakiegoś pracowitego kumpla z kierunku i poproś żeby za 3 piwa ci zrobił taką torbę. Taką metodą po studiach zdobędziesz papier i będziesz mógł pracować w mcdonaldsie, twój kumpel za to zdobędzie doświadczenie i będzie pracował robiąc zajebistą grafę.

Napisano

hm...akurat to na moich studiach nie jest mi specjalnie potrzebne. studiuje architekture a nie grafike czy costam, a wizki w tym przypadku [a tym bardziej modelowanie] jest sprawa drugorzednia wiec szkoda mi czasu na zajmowanie sie modelowaniem torby.

Napisano

no dzieki dzieki za pomoc...yh. szkoda mi czasu na zajmowanie sie tzn, ze nie chce spedzac nad tym strasznie duzo czasu a nie , ze wcale. w domysle 'duzo czasu'

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności