Kregox Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2013 Mam tablet ale robiłem myszką. Od razu widać że nie jest robione tabletem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Styczeń 2013 Share Napisano 31 Styczeń 2013 (edytowane) Mam młotek ale wbijałem gwoźdźie gołą ręką:D Na kobitce mutancie wyłażą braki w anatomii - w biodrach i w kroku, na cycuszkach i w paru innych miejscach sie pogubiłeś. To tylko kwestia wprawy, robisz jedną czy dwie normalne babeczki i już Ci się koduje w głowie jak rozwiązać w takim mutancie bioderka czy cycuszki żeby naturalnie wyglądało. Czego się uczysz robiąc potworki? Kto zaprojektuje lepszy rower - ktoś kto nie ma żadnej praktyki czy mechanik który wcześniej złożył kilka sztuk z gotowych części? ;) Edytowane 31 Styczeń 2013 przez mafida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kregox Napisano 31 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2013 (edytowane) do usunięcia Edytowane 17 Czerwiec 2013 przez Kregox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi