Lilianne Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Witajcie! Wczoraj pojawił się u mnie dziwny problem polegający na tym, że nie mogę w ogóle uruchomić 3DS Maxa (mam licencję studencką 2012 64x), a do tej pory wszystko było w jak najlepszym porządku. Próbowałam już reinstalacji, formatu i instalacji systemu na nowo, zmiany graphic mode, aktualizacji sterowników od karty graficznej i DirectX - wszystko to nie zdało żadnego rezultatu. Screen błędu: http://i49.tinypic.com/ndalir.png Mój hardware: i7-2600K, GeForce GTX 460 1GB, 16 GB RAM Za wszelką udzieloną pomoc będę wdzięczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Czy system na nowo instalowałas po wczsniejszym formacie partycji na której znajdował sie poprzedni system i max czy poprostu instalcja systemu na juz istniejacy.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lilianne Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Tak, formatowałam partycję. Dzisiaj rozwiązałam problem zakładając nowe konto na stronie Autodesku i instalując z nowym kluczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi