Wirnik Napisano 14 Czerwiec 2012 Napisano 14 Czerwiec 2012 Cześć Działa wam? Mi nie działa jak to ustawić?
afex3d Napisano 14 Czerwiec 2012 Napisano 14 Czerwiec 2012 (edytowane) nie działa z tego co piszą ludziska w necie wynika,że to problem konfiguracji serwerów pocztowych jeśli dobrze zrozumiałem użycie tej opcji w maxie wymaga posiadania konta pocztowego na serwerze, który nie wymaga autoryzacji...są ponoć takie serwery, które jak dostają email z tego samego konta (opcja From:) i mają przesłać go na do takiej samej skrzynki (Opcja To:) to nie robią problemów i email przechodzi... ale takie serwery to ponoć straszna rzadkość http://forums.cgsociety.org/archive/index.php/t-230798.html tu ludziki piszą o jakimś rozwiązaniu z zastosowaniem własnego serwera poczty i forwardowaniu takiego maila lokalnie bezpośrednio na serwer z autoryzacją, ale czy to działa, to nie mam pojęcia i raczej bałbym sie go używać, bo strona dawno nie była aktualizowana chętnie dowiem się jak ludzie z naszego forum radzą sobie z tym problemem jak masz takie możliwości to użyj połączenia VPN, skonfiguruj rendering sieciowy , odpal Monitor i oglądaj sobie wszystko zdalnie Edytowane 14 Czerwiec 2012 przez afex3d
Rekomendowane odpowiedzi