Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

nie starczylo mi juz pomyslu na tlo wiec mile widziane propozycje ;) niezle sie usmialem malujac mam nadzieje ze sie wam spodoba

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hehe fajny obrazek co to prezes wielkiej korporacji po ciezkim tygodniu. Jako tlo bym zrobil masakre w biurze :D

Napisano

hehe, faktycznie prezes, ktory stara sie przekonac pracownika, ze wcale nie potrzebuje podwyzki :) W tle moze byc dla ulatwienia duze szklane okno z wiezowcami w tle. To co widac bardzo fajnie wyszlo, ale wlasnie z przyczyny braku pelnej, odgórnej koncepcji moga pojawic sie problemy z oswietleniem postaci. Nie masz pelnej dowolnosci w komponowaniu tla.. no ale w razie czego mozesz sprobowac zmienic cieniowanie.

Napisano
  • Autor

hehehehe leander i rowr strzal w 10 prezes jak nic :D domaluje biuro i bedzie glanc bo przeciez w biurze sa swietlowy a one daja wlasnie takie rownomierne oswietlenie mam nadzieje ze fajnie wyjdzie :) thanx all

Napisano

Świetlówy świetlówami ale jak w tle dasz ono to proponuje zeby jakieś światło przez nie padało, chyba że to będzie metropolia nocą - nadgodziny i te sprawy...:)

I może daj troche oddechu z dołu pracy bo piła wygląda jakbyś jaledwo upchnął na rysunku, tak ciągnie ją dziwnie do krawędzi.

czekam na reszte:)

Napisano

Sorki maly offtopic ale nie moge znlesc kontaktu z Ikimem.

Ikim ty zyjesz? Dalej chcesz byc w REBEL? Jesli tak to zapraszam na nasze nowe forum http://www.rebel-forumt.prv.pl .

Powrot do tematu

Faaaajny :) moglbys dorysowac goscia ktory siedzi przed nim i pyta czy dostanie awans/podwyzke (maly dymek dorobic) I wtedy ten mu pieje w twarz.. miodzio

Pozdrawiam

Napisano

Oczami tzw wyobrazni widzialem to tlo pod jakims ciekawszym kątem, dodaloby dynamiki do dziadka. i ogolnie brakuje w calosci jakiegos DOFa :) Ciekawiej by sie ogladalo z wyroznieniem ktoregos planu. Z drugiej strony potraktowales calosc ilustracyjnie (cokolwiek to znaczy, ale mi pasuje) co juz bylo widac po dziadku, wiec i ciag dalszy moze odbiegac od schematow.

Napisano
  • Autor

leander troche dopracowalem to jeszcze dodalem fajnego swiatla i calosc lepiej wyglada z blurowanym tlem ale to napewno potrafisz sobie wyobrazic :)

Napisano
  • Autor

a jak nie to zalacze/ech ta kompresja :)/