Napisano 16 Czerwiec 201212 l Ostatnio pierwsza cześć to jedyna gra która mnie mocno wciągnęła :) Ciekawe czy z 2 i 3 będzie podobnie.
Napisano 16 Czerwiec 201212 l Jedynka była miodna i też jako jedna z nielicznych gier ostatnich czasów wciągnęła mnie na tyle abym ją przeszedł do końca. Dwójki jeszcze nie skończyłem jestem w trakcie grania i mogę z czystym sumieniem polecić jako fan jedynki. N trzecią część czekam z zapartym tchem i trzymam kciuki.
Napisano 17 Czerwiec 201212 l jedynka byla fakenszit! superowa, az odrazy kupilem dwojke jak wyszla.... ale lekko sie na niej zawiodlem - bylo w niej o wiele mniej historii jak w jedynce, mniej mini gierek, mniej super bosow (pamietacie jak sie pieklo tego chama odrzutem statku kosmicznego w jedynce?) i byla duzo krotsza.... szkoda, zwlaszcza ze po sukcesie jedynki mieli napewno wiecej kasy na dev. - poza tym dwojka to wielka powtorka z jedynki, jakos tak bez pomyslu, a nawet w jednej mapce wraca sie na stary statek! czyli nawet nowego levelu nie musieli robic! poprostu uzyli jednego z pierwszej czesci i dodali troche nowych tekstur, masakra jak dla mnie.... i dlatego do trojki podejde juz duzym dystansem, dobrze oblukam ja zanim zdecyduje sie ja kupic