pumax Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 (edytowane) Temat ten sam co pozostali panowie w bitwie :) Wstępne przymiarki: Finał: Edytowane 2 Lipiec 2012 przez pumax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 17 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2012 Lekki progres pracy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 17 Czerwiec 2012 Share Napisano 17 Czerwiec 2012 jak dla mnie swietny klimat, jeszcze przydal by sie fajniejszy teren troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 18 Czerwiec 2012 Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Ładnie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 20 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2012 RaVirr - dzięki :D Mirach - właśnie próbuje coś zrobić z tym terenem,bo trochę psuje odbiór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Dodałbym wyraźniejszą teksturę trawy i drogi. Brakuje mi też detali na samej wieża, która przecież w każdy sposób powinna przyciągać uwagę. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2012 Dzieki za rady :) Próbowałam dodawać detale na wierzy ale niestety wychodziło to nieciekawie :/ hehe brakuje skila jeszcze :D Moja wersja finalna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi