sebzi Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Obrazek zrobiony w terragenie i world machine. Szczerze to chyba moja ostatnia praca w tych programach... staram sie przerzucic na 3D Studio i Vue. Obrazek w rozdzielczosci 1600x1200 mozecie zobaczyc pod adresem: http://www.deviantart.com/view/9061830 Komputer: AMD Athlon 1.8XP, 256 DDR 266, Ge Force 2 Ultra 64 DDR. A w terragenie i wm można spokojnie pracować na słabszych kompach z procesorem 700MHz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Na plaze to nie wyglada tylko na pustynie. Wyglada jak by sie ta woda wylewala. Ale bardzo przyjemne dla oka. Podoba mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebzi Napisano 29 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2004 W terragenie ni jak wstawić palmy i lezaki jesli o to Ci chodzi ;) Postaram sie jak juz sie poducze vue i max zrobic cos naprawde realistycznego. Tnx za opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Slonce wyglada troszke dziwnie ( jest jakies duze) moe przez te chmury od ktorych odbija sie swiatlo ale i tak bardzo ladnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebzi Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2004 Tak... to na chmurach swiatlo sie tak rozchodzi... w sumie dalem troszek za duze slonce lecz juz nie pora poprawiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 ładne, ale mi sie wydaje ze woda, a dokladniej te fale/odblaski sa nieco za duze w stosunku do plazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebzi Napisano 30 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2004 Znaczy zalezy jak patrzec na ogolne proporcje wszytkieg... moze plaza jest mala a gora wysoka ;) A tak serio wlasnie dlatego zmieniam terragena i wm bo nie moge zbytnio dojsc do ladu z tym by zrobic wode mocno falujaca z wysoka ladnie wydziana... no i pare takich innych mankamentow w w/w programach mi przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 1 Sierpień 2004 Share Napisano 1 Sierpień 2004 Dla mnie wypas... klimacik lata i chyba tylko woda ma dziwny kolorek... ale może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareG Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 pustynia zalana zielonym glutem czyli BLOOB zabojca kontratakuje?;) Strasznie nachalna praca - zamiast odprężać tylko denerwuje i męczy wzrok. Masz racje ze zmiana oprogramowania;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 dla mnie wyglada fajnie ale jakos niebo mi nie pasuje, probowales zrobic takie jasno błękitne jak na tropikach ? te chmury mogly by byc :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 6 Sierpień 2004 Share Napisano 6 Sierpień 2004 mi sie nie podoba jak na program krtóry sam robi wszystko to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi