thud Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 witam, mam pytanie czy moglibyscie podac mi nazwy programow za pomoca ktorych mozna odzyskac dane z dysku? oraz jaki ewentualnie Waszym zdaniem warto miec z gory dzieki pzdr mikeb
SansSerif Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 poszukaj w dziale hardware. batou ostatnio dozyskiwal dane. przed utrata danych polecam acronis true image do backupu.
crys Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 Easy Recovery chyba jest teraz wersja 6. pozdrawiam
Batou Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 SansSerif : Chciałeś chyba powiedzieć "próbował odzyskiwać". ...niedługo siadam ponownie i po raz 6 czy 7 będę próbował odzyskiwać dane tym razem w easy recovery. Najpierw jednak naprawię drugi dysk, zasilanie, windowsa i całą resztę zwalonego sprzętu łącznie z porwanym fotelem i urywającą się półką na klawiaturę. ps. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=7251 Link do mojego wątku w Hardware o którym mówił Szeryf. Była tam mowa o odzyskiwaniu danych.
Rekomendowane odpowiedzi