dziadek3D Napisano 25 Czerwiec 2012 Napisano 25 Czerwiec 2012 Jasełka ni wierszem ni prozą pisana Spirala Dostojewskiego Jak dyrektor Wędrownej Trupy syna uczył Lalkarz w niezmienności postaci swojej ------------------------------------ całość tutaj http://www.danielzagorski.com/2012/digital/moj-teatr/moj-teatr.html
xmass Napisano 27 Czerwiec 2012 Napisano 27 Czerwiec 2012 Psychodeliczny klimat, to lubię;). IMO ta praca wydaje się lepsza od poprzednich, głównie chodzi o przesłanie jakie niosą, o ile w ogóle jakieś przesłanie w nich jest i czy ludzie coś w tych pracach widzą innego niż tylko sposób wykonania. Bardzo podoba mi się w szczególności ostatni obrazek.
dziadek3D Napisano 27 Czerwiec 2012 Autor Napisano 27 Czerwiec 2012 ...ludzie to tylko ludzie... potkną się o to co leży w poprzek, zaklną i pójdą za sztandarami... a ja jednak jestem w tym wypadku optymistą... nie da się wystrzelić z nas w ciągu 20 lat w kosmos całago bagażu mozolnie budowanych wartości cywilzacyjnych... no taki dołek... czekam na czkawkę.....:)))
Rekomendowane odpowiedzi