Napisano 29 Czerwiec 201212 l Witam! Tak jak w temacie mam problem ponieważ gdy zmieniam godzine w daylight to nie zmienia mi sie tło environmentu.... a o ile wiem to powinno byc ciemniejsze jak jest pozniejsza godzina. Czy wie ktoś dlaczego? Czy da sie to jakoś połączyć żeby współgrało ze sobą? Pozdrawiam i z góry dziekuje za odp:)
Napisano 29 Czerwiec 201212 l Jakie swiatło wkładasz do daylight? Jesli to jet vraysun to musisz pamietac aby vraysky który ci sie zapakuje do enviromentu po pierwsze aktywowac a nastepnie przypisac do daylight
Napisano 29 Czerwiec 201212 l Czy maxa masz skonfiguowanego pod mentala? W Customise - Custom UI and Defaults Switcher tam nalezy ustawic opcje pod mentala pewnie rzeczy wtedy sa z auttomatu wrzucane pomiedzyinnymi bedzie sie ciebie pytał czy do environmentu zapakowac mr phisical sky a takze przypisze ci exposure control o której trzeba pamietac ;) U mnie przy takich ustawieniach niebo zminia ładnie kolor a takze jest przyciemniane zaleznie od pory dnia ;) Edytowane 29 Czerwiec 201212 l przez shadowsexpe