seblen11 Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Przygotowuje obiekt do druku problem: mam do zlaczenia kilka obiektow (z bardziej zlozona siatką (z zbrush'a)) a boolean nie dokonca sie sprawdza (siatka na laczeniach jest okropna)... efekt ma byc taki ze obiekty maja byc jednością (w bryle nie moze byc siatki wynikajacej z łączenia) ...i nie mam juz pomysłu jak sobi z tym poradzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 Konkretniej co to za obiekty? I chcesz a by były połączone siatką??? Czy źle rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 tak, siatką to sa obiekty wyeksportowane z zbrusha..... chce by sie polaczyly siatka (tak jak po operacji z boolean / union tyko ze na laczeniach robi mi strraszne brudy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 30 Czerwiec 2012 Share Napisano 30 Czerwiec 2012 nie wiem czy nie prosciej polaczyc je w zbruszu i wyexportowac calosc, z automatu chyba nie ma narzedzia ktore by zadzialalo "czysto" czasem power boolean sobie lepiej radzi ale obstawiam ze siatke na laczeniach i tak pokaszani greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2012 dzieki Quadysz proboolean oooo wiele lepiej sobie poradzil... jakosc jest juz dopuszczalna.... dziekuje wszystkim za zainteresowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi