Napisano 30 Czerwiec 201212 l Przygotowuje obiekt do druku problem: mam do zlaczenia kilka obiektow (z bardziej zlozona siatką (z zbrush'a)) a boolean nie dokonca sie sprawdza (siatka na laczeniach jest okropna)... efekt ma byc taki ze obiekty maja byc jednością (w bryle nie moze byc siatki wynikajacej z łączenia) ...i nie mam juz pomysłu jak sobi z tym poradzić....
Napisano 30 Czerwiec 201212 l Konkretniej co to za obiekty? I chcesz a by były połączone siatką??? Czy źle rozumiem?
Napisano 30 Czerwiec 201212 l Autor tak, siatką to sa obiekty wyeksportowane z zbrusha..... chce by sie polaczyly siatka (tak jak po operacji z boolean / union tyko ze na laczeniach robi mi strraszne brudy)
Napisano 30 Czerwiec 201212 l nie wiem czy nie prosciej polaczyc je w zbruszu i wyexportowac calosc, z automatu chyba nie ma narzedzia ktore by zadzialalo "czysto" czasem power boolean sobie lepiej radzi ale obstawiam ze siatke na laczeniach i tak pokaszani greets
Napisano 30 Czerwiec 201212 l Autor dzieki Quadysz proboolean oooo wiele lepiej sobie poradzil... jakosc jest juz dopuszczalna.... dziekuje wszystkim za zainteresowanie :)