Mozo Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 Konkurs na nową siedzibę Wojewódzkiego Funduszu Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku. 3ds Max + Vray + Photoshop To moja pierwsza praca jaką prezentuję na tym forum i będę bardzo wdzięczny za komentarze! :)
arturskoczek Napisano 1 Lipiec 2012 Napisano 1 Lipiec 2012 ;) ogólnie wg mnie jest bardzo fajnie. Ujęcie nr 2 nie podoba mi się (albo raczej podoba się w najmniejszym stopniu). Pierwsze i trzecie bardzo dobre, tylko woda na pierwszym nie bardzo... w trzecim trochę razi bluszcz po prawej, jest zbyt płaski. A tak swoją drogą, kryzys a tutaj urzędy sobie takie 'wypas' budynki stawiają...
Mozo Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Napisano 2 Lipiec 2012 Dzięki za uwagi :) Ujęcia miałem narzucone i zgadzam się w pełni co do drugiego. Wodę starałem się oddać dokładnie taką jaka jest tam w rzeczywistości - wiem że to nie zawsze najlepsze podejście, ale miałem na projekt łącznie 3 dni i nie było miejsca na eksperymenty. Bluszcz miał być zrobiony za pomocą Ivy generatora, ale zwyczajnie nie zdążyłem, więc pozostało posklejanie jakiś stocków. Ciężki kawałek chleba te konkursy, kto robił ten wie :)
arturskoczek Napisano 2 Lipiec 2012 Napisano 2 Lipiec 2012 zrobiłeś to (projekt + wiz) na konkurs? ... zapomniałem że w Polsce nie szanuje się pracy grafika / projektanta :/
Mozo Napisano 2 Lipiec 2012 Autor Napisano 2 Lipiec 2012 (edytowane) Nie nie, samą wizkę. Edytowane 2 Lipiec 2012 przez Mozo
pionix Napisano 2 Lipiec 2012 Napisano 2 Lipiec 2012 Bardzo fajne wizualizacje. W pierwszym zrobiłbym wodę bardziej pofalowaną/dynamiczną. W ostatnim bluszcz z Ivy byłby super. Ogólnie odbiór na duży plus.
Rekomendowane odpowiedzi