Szpenior Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 Witam. Jako, że mam trochę więcej czasu to zakładam temat. Będę wrzucał przeróżne rzeczy, które udało mi się stworzyć w ciągu ostatniego roku (no, może dwóch) żeby pokazać progres i dowiedzieć się czegoś nowego, a przy tym nie narobić bałaganu :) Na początek link do mojego pierwszego tematu na tym forum. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=65043 I dla porównania ostatnia praca. Wstępnie były to rendery robione na potrzeby pracy magisterskiej pisanej przez znajomą, ale po korekcie koncepcja całkiem się zmieniła, więc dopracowałem je pod siebie i powstała mała biblioteczka/czytelnia.
lukasjogabonito Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 Siema. Widać progres. Może szum lekko za duży na niektórych ujęciach ale światło fajne. Pomieszczenie samo w sobie nudne i nieciekawe. Najładniejsze 3 ujęcie.
Szpenior Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Napisano 3 Sierpień 2012 Dorzucam fragment odkopanego projektu budynku sprzed kilku miesięcy. Wnętrze to kawiarnia znajdująca się na najwyższej kondygnacji, wewnątrz znajduje się jeszcze skatepark, sale wystawowe, studio foto, nagraniowe, sala taneczna itp, ale z braku czasu nie udało mi się przedstawić wszystkich pomieszczeń :( EDIT: Jak odkopię to dodam same powiększone rendery wnętrz.
Szpenior Napisano 2 Luty 2013 Autor Napisano 2 Luty 2013 Trochę czasu minęło odkąd ostatnio cokolwiek wrzucałem :) Tym razem dwa ujęcia wnętrza do dyplomu, temat: muzeum sztuki słowiańskiej. Całość wykonana bez użycia gotowych modeli, pomieszczenie: Revit; ażurowy strop, kamienie, inne drobiazgi dodane w maxie. To moje pierwsze podejście do wstawiania ludzi w ps, więc proszę o jakąś konstruktywną krytykę :)
DrRambo Napisano 2 Luty 2013 Napisano 2 Luty 2013 te pierwsze wrzuty pomimo, że dziwny w cholere ten pokój to niektóre ujęcia wyglądają jak zdjęcie (pomimo, że kalkulatorem) mi się podoba
ItalianCopper Napisano 2 Luty 2013 Napisano 2 Luty 2013 Ola Anton! :) Chwal się resztą projektu a nie dwoma wizkami jednego wnętrza będziesz kusił ;) Fajniutki motyw z tymi płytkami i ażurem
Rekomendowane odpowiedzi