Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jako, że mam trochę więcej czasu to zakładam temat. Będę wrzucał przeróżne rzeczy, które udało mi się stworzyć w ciągu ostatniego roku (no, może dwóch) żeby pokazać progres i dowiedzieć się czegoś nowego, a przy tym nie narobić bałaganu :) Na początek link do mojego pierwszego tematu na tym forum. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=65043

I dla porównania ostatnia praca. Wstępnie były to rendery robione na potrzeby pracy magisterskiej pisanej przez znajomą, ale po korekcie koncepcja całkiem się zmieniła, więc dopracowałem je pod siebie i powstała mała biblioteczka/czytelnia.

1ge9D.jpg

YEpCY.jpg

LsIy3.jpg

N1zDG.jpg

6qyvO.jpg

cskUq.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dorzucam fragment odkopanego projektu budynku sprzed kilku miesięcy. Wnętrze to kawiarnia znajdująca się na najwyższej kondygnacji, wewnątrz znajduje się jeszcze skatepark, sale wystawowe, studio foto, nagraniowe, sala taneczna itp, ale z braku czasu nie udało mi się przedstawić wszystkich pomieszczeń :(

wiz2h.jpg

EDIT: Jak odkopię to dodam same powiększone rendery wnętrz.

Napisano

Trochę czasu minęło odkąd ostatnio cokolwiek wrzucałem :) Tym razem dwa ujęcia wnętrza do dyplomu, temat: muzeum sztuki słowiańskiej. Całość wykonana bez użycia gotowych modeli, pomieszczenie: Revit; ażurowy strop, kamienie, inne drobiazgi dodane w maxie. To moje pierwsze podejście do wstawiania ludzi w ps, więc proszę o jakąś konstruktywną krytykę :) tumblrmhfhqvnz1v1rq15eh.jpg

tumblrmhdththm5h1rq15eh.jpg

Napisano

te pierwsze wrzuty pomimo, że dziwny w cholere ten pokój to niektóre ujęcia wyglądają jak zdjęcie (pomimo, że kalkulatorem)

mi się podoba