Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pGskVDpVruw

Niebo i Piekło - czym dla nas jest? co jest piekłem dla człowieka pozbawionego wzroku, a co niebem? Czy ślepota nie jest pewnego rodzaju zbawieniem? zbawieniem od rzeczywistości, która w swej obecnej postaci potrafi niejednego przerazić swym okrucieństwem i ignorancją wobec bliźniego... zdawałoby się, że czasem lepiej nie widzieć, ale czyż to nie jest ignorancja?

Animacja powstała w kilka dni dlatego widać sporą powtarzalność sekwencji animowanych, klatki malowane ręcznie za pomocą tabletu w photoshopie i artrage... jest to animacja studyjna w ramach zaliczenia przedmiotu jakim jest "pracownia rzeźby", niech was nazwa nie zwiedzie gdyż rzeźba to nie tylko glina, marmur czy co tam jeszcze i dosłowne przedstawienie jakiejś formy... Jest to trzecia moja animacja, jak znajdę gdzieś w moich szufladach płytkę ze starą nr 2 to równiez się podzielę... ambicja była całkiem spora, malała z czasem gdy okazywało się jak bardzo czasochłonne jest malowanie poszczególnych klatek i animowanie tego... ale uważam to za skończone i ośmielam się podzielić tym z wami i jak część z was mnie zapewne zna to krytykę przyjmę na klatę, nie popłaczę się i nie będe usilnie bronił tej animacji, jak nie trafia i nic w sobie nie ma to najwidoczniej tak jest... pozdrawiam i zapraszam do oglądania...

Aha, muzykę/dźwięki wykonałem we fruity loops studio 8...

• Wyświetleń 968
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi