THE MANYSH TRAFO Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 Witam panowie mam problem chce zrobić piane taką Kąpielową aby dała sie animowac np przy podmuchu wiatru macie jakis pomysł? bo ja robiłem kilka prób ale kiepsko to wyglada
THE MANYSH TRAFO Napisano 3 Sierpień 2004 Autor Napisano 3 Sierpień 2004 no własnie robiłem piane cząsteczkami ale cos mi to podpada w animacji mam raczej kiepskie doswiadczenie po drugie to mój komp troche nie wyrabia he he
Kris_R Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Moim zdaniem, jeśli nie planujesz dużych zbliżeń, to kombo morfingów mesha plus odrobina particli do smaku... ale głównie bym to załatwił morfingiem... bez dwóch zdań... no tylko pozostaje problem dobrego materiału...ale to już inna para kaloszy.
F/X Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Jest jakiś plugin do robienia piany(tylko nie pamiętam jek się nazywa) poszukaj a znajdziesz. Zacznij tu:http://www.max3d.pl/forum/archive/index.php/f-11.html
THE MANYSH TRAFO Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 dzieki F/X to było tak dawno ze nawet nie pamietam jak sobie z tym poradziłem 8-)
Rekomendowane odpowiedzi