Gość Napisano 17 Lipiec 2012 Napisano 17 Lipiec 2012 (edytowane) Podejście numer dwa do poważniejszego modelu, tym razem Pantera z eksperymentalną wieżą Schmalturm. Detal może nie jest porażający, ale w pierwszej kolejności, chcę po prostu uzyskać coś, co w miarę przyzwoicie wygląda. Nie wiem jeszcze, czy będę modelował cały czołg, być może ograniczę się do tych fragmentów, które będą widoczne w przyszłej scenie. Kilka obrazków z viewportu. Testowo namalowałem kawałek tekstury. Edytowane 17 Lipiec 2012 przez Gregorus
Pixel-Factory Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 Fajny model się zapowiada , ciekawy pojazd nawiasem mówiąc.
infected Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 Rzeczywiście zapowiada się ciekawy model. Zbyt wiele detalu to on nie ma, a sporo z tego co jest - jest symetryczna - więc nie oszczędzaj się ! Będzie na czym oko zawiesić.
JacekCichy Napisano 19 Lipiec 2012 Napisano 19 Lipiec 2012 Mi się podoba, ale brakuje trochę peryskopów i paru haków które znajdują się z boku tej wieży :) Tekstury bardzo fajnie się zapowiadają :) Powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi