hac Napisano 3 Marzec 2003 Share Napisano 3 Marzec 2003 fakt faktem to jeszcze nie koniec pracy, ale ocencie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 3 Marzec 2003 Share Napisano 3 Marzec 2003 witam, jestem poczatkujacy w te klocki...to napisze tylko to co ja mysle...wiec jesli chodzi o modelowanie to jest qlll...tylko gorzej jescze z texturkami bys mogl dac lepsze odbicia typu HDRI oraz inne szyby tzn zeby lepiej wygladaly...rozumiem ze to nie jest koncowy rendering..ale tak tylko mowie :) Pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 3 Marzec 2003 Autor Share Napisano 3 Marzec 2003 faktycznie jezeli chodzi o tekstury to nie jestem najlepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bremen Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 eee...wybacz ale ja bym takim Viperkiem siem nie przejechal a dlaczego ?? Ano dlatego ze wyglada jak po wypadku...tzn. pomiedzy dzwiami a przednim blotnikiem jest jakies wgniecenie...zupelnie takie jakby dzwi wchodzily w blotnik...tak samocho ponizej czyli (hmm...no nie wiem jak to nazwac...rura pod dzwiami :P:P) tez taka wgnieciona :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 tak w viperach wchodzi ta blacha ;d a co do foteli to wyglodaja jak ogorki :D i sa za duze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Marzec 2003 Share Napisano 4 Marzec 2003 a propo foteli....mogla byc troche inna teksturka...bo ta to hm....miala byc skora?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 4 Marzec 2003 Autor Share Napisano 4 Marzec 2003 noo, fotele to moze nie jest szczyt moich mozliwosci, ale ogorkow to chyba nie przypominaja :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 5 Marzec 2003 Share Napisano 5 Marzec 2003 Jak dla mnie to cholernie slabe textury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skow Napisano 16 Kwiecień 2003 Share Napisano 16 Kwiecień 2003 model sredni, ale te siedzonka jakies dziwne... poraw siedzonka i dopracuj szczegoly i nawet ladna praca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZik Napisano 18 Kwiecień 2003 Share Napisano 18 Kwiecień 2003 siedzenia rzucają sie w oczy i material na szybe troche chyba malo sie odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi