hac Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 fakt faktem to jeszcze nie koniec pracy, ale ocencie sami
Pablo Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 witam, jestem poczatkujacy w te klocki...to napisze tylko to co ja mysle...wiec jesli chodzi o modelowanie to jest qlll...tylko gorzej jescze z texturkami bys mogl dac lepsze odbicia typu HDRI oraz inne szyby tzn zeby lepiej wygladaly...rozumiem ze to nie jest koncowy rendering..ale tak tylko mowie :) Pozdrofka
hac Napisano 3 Marzec 2003 Autor Napisano 3 Marzec 2003 faktycznie jezeli chodzi o tekstury to nie jestem najlepszy :)
Bremen Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 eee...wybacz ale ja bym takim Viperkiem siem nie przejechal a dlaczego ?? Ano dlatego ze wyglada jak po wypadku...tzn. pomiedzy dzwiami a przednim blotnikiem jest jakies wgniecenie...zupelnie takie jakby dzwi wchodzily w blotnik...tak samocho ponizej czyli (hmm...no nie wiem jak to nazwac...rura pod dzwiami :P:P) tez taka wgnieciona :)...
uncle Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 tak w viperach wchodzi ta blacha ;d a co do foteli to wyglodaja jak ogorki :D i sa za duze :)
Pablo Napisano 4 Marzec 2003 Napisano 4 Marzec 2003 a propo foteli....mogla byc troche inna teksturka...bo ta to hm....miala byc skora?:D
hac Napisano 4 Marzec 2003 Autor Napisano 4 Marzec 2003 noo, fotele to moze nie jest szczyt moich mozliwosci, ale ogorkow to chyba nie przypominaja :))
skow Napisano 16 Kwiecień 2003 Napisano 16 Kwiecień 2003 model sredni, ale te siedzonka jakies dziwne... poraw siedzonka i dopracuj szczegoly i nawet ladna praca...
NeZik Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 siedzenia rzucają sie w oczy i material na szybe troche chyba malo sie odbija
Rekomendowane odpowiedzi