Kozaczenko Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Witam. Niewiedzialem gdzie to napisac. Jestem poczatkujacy w 3ds maxie, ostatnio dorwalem demo 2011 zeby cos popróbowac i jak mam wieksze projekty np, 1154x540 plan to menu pod prawym klawiszem myszy mi zanika, tzn miga szybko po tych wartosciach na ktorych jest kursor, a tak to menu jest niewidoczne. W czym moze byc problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 Masz nagrane hot fixy wszystkie? Czasem też mi się tak działo (nie mam pojęcia czemu) jak oprócz maxa miałem włączony inny program w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozaczenko Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2012 teraz poprobowalem sobie pare rzeczy pozalaczac materialy itp i to ich wina, jak mam je zalaczone badz zminimalizowane to nie dziala wtedy menu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 a nie masz może 32bitowej wersji i w pewnym momencie zaczyna brakować ramu i Ci renderuje z dysku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi