Napisano 25 Lipiec 201212 l Hej, postanowiłem po dłuższym czasie umieścić kilka renderów w Pracach ukończonych. Są to wizualizacje mebli dla zaprzyjaźnionej firmy (http://www.azedesign.pl), z którą współpracujemy. Do prospektów reklamowych poszła bardziej czysta i zjadliwa wersja renderingów, jako że miałem gotową scenę do zabawy to wyszedł mi taki oto efekt. Technicznie to tak jak prawie zawsze Blender i Cycles, Część posta zrobiona w nodach (ambient, cienie), reszta w Photoshopie. Pozdrawiam :) [ATTACH=CONFIG]86981[/ATTACH] Edytowane 25 Lipiec 201212 l przez le_chu
Napisano 25 Lipiec 201212 l Ostatnie najlepsze!:)) Reszta nie chwyta za serce:) Nudno i kolorystycznie i kompozycyjnie. W zasadzie to najbardziej nie siedzą mi tutaj te główne meble:P Pozdr
Napisano 26 Lipiec 201212 l Meble ciekawe, ale kompozycja nieudana, nie pasuje mi także ten bałagan spowodowany umieszczeniem tych wazonów. Jedynie 3ci render się jakoś broni. pozdrawiam
Napisano 26 Lipiec 201212 l Autor Dzięki za feedback, widzę że każdemu przypadło do gustu co innego. Kompozycyjnie ciężko było zaszaleć bo scenka jest dosyć statyczna, w wersji oficjalnej wszystko poza meblami miało być "tekturowe".