le_chu Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 (edytowane) Hej, postanowiłem po dłuższym czasie umieścić kilka renderów w Pracach ukończonych. Są to wizualizacje mebli dla zaprzyjaźnionej firmy (http://www.azedesign.pl), z którą współpracujemy. Do prospektów reklamowych poszła bardziej czysta i zjadliwa wersja renderingów, jako że miałem gotową scenę do zabawy to wyszedł mi taki oto efekt. Technicznie to tak jak prawie zawsze Blender i Cycles, Część posta zrobiona w nodach (ambient, cienie), reszta w Photoshopie. Pozdrawiam :) [ATTACH=CONFIG]86981[/ATTACH] Edytowane 25 Lipiec 2012 przez le_chu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 Ostatnie najlepsze!:)) Reszta nie chwyta za serce:) Nudno i kolorystycznie i kompozycyjnie. W zasadzie to najbardziej nie siedzą mi tutaj te główne meble:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 Meble ciekawe, ale kompozycja nieudana, nie pasuje mi także ten bałagan spowodowany umieszczeniem tych wazonów. Jedynie 3ci render się jakoś broni. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
le_chu Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2012 Dzięki za feedback, widzę że każdemu przypadło do gustu co innego. Kompozycyjnie ciężko było zaszaleć bo scenka jest dosyć statyczna, w wersji oficjalnej wszystko poza meblami miało być "tekturowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi