sith_LORD Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 wczoraj myszo stitch, dziś speed chłopca.. bez mesh smotha 1900 poly, ok 6 godzin modelingu bez referencji , na tzw.żywca..:) kończę na modelingu... zrobiony dla sportu.. pozsrawiam
DarCon Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Mam nadzieję że takiego chłopca nie będziesz miał Marcin:)Jeżeli chodzi model to sprawia wrażenie cholernie spokojnego ale mającego coś za uszami diabełka :) Sprytna anielsko -diabelska postać :)Uwierzcie mi ten uśmiech to ściema.Coś jakby miał z Oleksego:)
Kris_R Napisano 3 Sierpień 2004 Napisano 3 Sierpień 2004 Hellboy doczekał się synka! :) Super! Model jak na takie szybkie podejście całkiem fajny.. jak dla mnie to ma ciut ciut za dużo z ludzkiego dziecka. Jest bardzo trafnie przerysowany ale miejscami można by to jeszcze troszkę wystylizować... słabe punkty? kopyta... nie wiem co tam się dzieje ale troszkę jakby butki miał a nie kopyta... bardzo sypatycznie wyszły dłonie.. śliczne... pozdrawiam
Gotham Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 Korpusik tego malca to koszmarek, dlaczego tak jest widać na siatce... Mogłeś jednak chociaż odrobinkę o nią podbać ;). Ręce nóżki całkiem oki, twarzyczka jest niewątpliwie najładniejsza, ciekawy ogonek ;)
giorgione Napisano 4 Sierpień 2004 Napisano 4 Sierpień 2004 mi sie podoba brzuszek:D - racice czy jak to tam sie zwie mpgłyby być troszkę mniejsze ale i tak jest piknie:D pozdr giorgione
Rekomendowane odpowiedzi