Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

wczoraj myszo stitch, dziś speed chłopca.. bez mesh smotha 1900 poly, ok 6 godzin modelingu bez referencji , na tzw.żywca..:) kończę na modelingu... zrobiony dla sportu.. pozsrawiam

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mam nadzieję że takiego chłopca nie będziesz miał Marcin:)Jeżeli chodzi model to sprawia wrażenie cholernie spokojnego ale mającego coś za uszami diabełka :) Sprytna anielsko -diabelska postać :)Uwierzcie mi ten uśmiech to ściema.Coś jakby miał z Oleksego:)

Napisano

Hellboy doczekał się synka! :) Super! Model jak na takie szybkie podejście całkiem fajny.. jak dla mnie to ma ciut ciut za dużo z ludzkiego dziecka. Jest bardzo trafnie przerysowany ale miejscami można by to jeszcze troszkę wystylizować...

słabe punkty? kopyta... nie wiem co tam się dzieje ale troszkę jakby butki miał a nie kopyta... bardzo sypatycznie wyszły dłonie.. śliczne...

pozdrawiam

Napisano

Korpusik tego malca to koszmarek, dlaczego tak jest widać na siatce... Mogłeś jednak chociaż odrobinkę o nią podbać ;).

Ręce nóżki całkiem oki, twarzyczka jest niewątpliwie najładniejsza, ciekawy ogonek ;)

Napisano

mi sie podoba brzuszek:D - racice czy jak to tam sie zwie mpgłyby być troszkę mniejsze ale i tak jest piknie:D

pozdr

giorgione

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.