Zernat Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Witam. Po formacie musiałem od nowa ściągnąć programy od Autodesku. I we wszystkich wyświetla mi się ten oto błąd podczas aktywacji: http://img12.imageshack.us/img12/6160/beztytuuixzm.png Wygoglowałem jedynie, że Autodesk może mi ręcznie aktywować programy. Jednak zastawiam się czy może jest jeszcze jakiś inny sposób ? Możliwe że Firewall mi blokuje tą aktywacje, jednak nawet jak go wyłączę problem pozostaje. Ma może ktoś z was jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0NIN Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 A aktywacja off-line ? Próbowałeś (bo podobno jest coś takiego) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2012 Masz na myśli to, że trzeba pchnąć PW do Autodesku na ich forum ? Trochę się boję, ponieważ mam licencje studencką czysto przez przypadek, podałem im normalny mejl na gmailu i resztę zmyślonych danych. Nawet nie sądziłem, że się uda. I dlatego boję się do nich pisać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Taki sam komunikat miałem jak chciałem zarejestrować po formacie maxa 2010 na kluczach z podełka. Okazało się że wyłączność była na maxa 2011 którego przysłali w subskrypcji. Po instalacji maxa 2011 i zarejestrowaniu, dało rade też 2010 postawić i wtedy już się nawet nie pytał o rejestracje. Nie wiem jak się ma to do Twojego przypadku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 Kocham cię !!! xD Po instalacji Maxa 2011 (podałem kod podczas aktywacji) automatycznie zadziałał 2012 i Mudbox :D Jeszcze raz wielkie dzięki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi