Napisano 1 Sierpień 201212 l Witam, Od kilku dni powróciłem do tematu lokomotywy Pm 36-2 "Piękna Helena". Sporo szczegółów pozostaje do zrobienia ;) Gdyby ktoś z Was dysponował jakimiś planami takiej lokomotywy będę wdzięczny. Siatka w tej chwili ma trochę ponad 110 tys. faców. Obiekt wykonywany jest w Mayce 2013. Z góry dziękuję za wszystkie uwagi. Poozon
Napisano 1 Sierpień 201212 l Niestety nie jestem milosnikiem lokomotyw i nie mam takowych planow, ale model wyglada ok, dajesz dalej jestem ciekaw jaki bedzie efekt koncowy.
Napisano 3 Sierpień 201212 l Autor Nie mam pojęcia skąd przydomek "Piękna Helena". W necie nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. Nie jestem ekspertem ani miłośnikiem starych parowozów ;) Widzę, że wybrałem sobie model parowozu do którego ciężko znaleźć jakąś dobrą dokumentację. Chyba wybiorę się do parowozowni w Wolsztynie żeby zrobić jakieś fotki.
Napisano 15 Sierpień 201212 l Witam Z parowozów mogę Ci polecić link poniżej http://plany.zonk.pl/list_p.html Nieststy Pm36 jest tylko ogólnu rzut
Napisano 15 Sierpień 201212 l Autor Dzięki za link ;) dużo fajnych planów. Szkoda, że brak tego który mi jest potrzebny. Model robię ze zdjęć. Chyba czeka mnie wycieczka do parowozowni w Wolsztynie.