alexx600 Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Witam poznałem odrobinę blendera i chciałbym "umieć zrobić coś" w max3d. Generalnie zakładam,że blendera będę nadal używał do modelowania i texturowania po czym model będę exportował do obj. Jeżeli chodzi o maksa to chodzi mi przede wszystkim o rendering w vray. Czy ktoś mógłby mi polecić tutoriale, ebooki na odpowiednim dla mnie poziomie(niskim,może nawet zerowym) byłbym bardzo wdzięczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Po co Ci max skoro masz vray'a na blendera? na cmivfx są nawet tutoriale do vray'a i blendera. Nie mówiąc o cyclesie na blendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexx600 Napisano 18 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2012 Jeżeli chodzi o integracja vray i blender słyszałem,że ogólnie jest "GIT" ale czasami różnie z tym bywa.Osobiście nie próbowałem więc doświadczenia nie mam. Mam dostęp do maxa (licencja studencka) więc chciałbym coś w nim porobić. Cycles w blenderze jest,ale gdybym chciał o nim pisać to wybrałbym inny dział i nie pisał tu o renderingu w vrayu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi