halset Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Wiem, że rozwiązanie pewnie jest banalne ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Otóż jak wiadomo w trybie edit poly cyfrom 1-5 są przypisane różne rodzaje selekcji (vertexy, krawędzie, polygony itd.). Po formacie kompa nie mogę dojść jak przestawić, aby np. będąc w trybie z vertexami po ponownym wciśnięciu "1" wyłączyć zaznaczanie vertexów. Muszę za każdym razem klikać mychą aby odznaczyć, a to nie jest za wygodne. Mam nadzieję że trochę pokrętnie ale jednak wyjaśniłem o co chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Sprawdź czy nie masz przypadkiem włączonej opcji Keyboard Shortcut Override. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2012 No tak, banał... dzięki - teraz moje życie będzie piękniejsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi