WIERZBA Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Witam Ostatnia robota wykonana wspólnie z bratem willow1183 - osiedle szeregówek w Dywitach pod Olsztynem . Soft max + vray + photoshop . Wizualizacje dla potrzeb strony internetowej i banerów zewnętrznych . Parę błędów jest ale cóż ... Kolorki ciepłe , czasami bajkowe na prośbę klienta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 Bardo mi się podobają. 1,2,3 wypasik, reszta daje radę. Salon jakiś taki niespójny stylistycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad_2000 Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 fajne , podoba się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 Wnętrza ładne ale exteriory....cukierowo, katalogowo czyli fuj;p Ludzie odstają od reszty;) Kwadratowe liście na 6 wizce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2012 Tak jak pisałem na wstępie .Kolorki i konwencja "raju na ziemi" pod klienta :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 bardzo ladne i przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 20 Sierpień 2012 Share Napisano 20 Sierpień 2012 Kolorki i konwencja faktycznie po dewelopera widać ładną pracę ogrodniczą ;).Mnie tak samo jak lukasjogabonito denerwują te liście na pierwszym planie na wizce 6.Jescze na pierwszy, planie przydałaby się korekcja 3-go zbiegu.Troche bym popracował nad ludźmi bo nie "trzymają" światłą ,pododawaj im trochę cienia trochę ambientu przy stopach.Widzę że próbujesz z tym uciekać ucinając nogi na pierwszych planach,ale może warto poświęcić temu trochę więcej czasu.Tutaj masz tutoriale naszego forumowego kolegi http://www.viz-people.com/tutorials/69-relighting-cut-out-people Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi