Napisano 19 Sierpień 201212 l Witam Ostatnia robota wykonana wspólnie z bratem willow1183 - osiedle szeregówek w Dywitach pod Olsztynem . Soft max + vray + photoshop . Wizualizacje dla potrzeb strony internetowej i banerów zewnętrznych . Parę błędów jest ale cóż ... Kolorki ciepłe , czasami bajkowe na prośbę klienta .
Napisano 20 Sierpień 201212 l Bardo mi się podobają. 1,2,3 wypasik, reszta daje radę. Salon jakiś taki niespójny stylistycznie.
Napisano 20 Sierpień 201212 l Wnętrza ładne ale exteriory....cukierowo, katalogowo czyli fuj;p Ludzie odstają od reszty;) Kwadratowe liście na 6 wizce
Napisano 20 Sierpień 201212 l Autor Tak jak pisałem na wstępie .Kolorki i konwencja "raju na ziemi" pod klienta :) .
Napisano 20 Sierpień 201212 l Kolorki i konwencja faktycznie po dewelopera widać ładną pracę ogrodniczą ;).Mnie tak samo jak lukasjogabonito denerwują te liście na pierwszym planie na wizce 6.Jescze na pierwszy, planie przydałaby się korekcja 3-go zbiegu.Troche bym popracował nad ludźmi bo nie "trzymają" światłą ,pododawaj im trochę cienia trochę ambientu przy stopach.Widzę że próbujesz z tym uciekać ucinając nogi na pierwszych planach,ale może warto poświęcić temu trochę więcej czasu.Tutaj masz tutoriale naszego forumowego kolegi http://www.viz-people.com/tutorials/69-relighting-cut-out-people