Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej.

Ostatnio robię dużo testów i żeby je porównać albo sobie skaczę w Windowsowym podglądzie między nimi, albo wrzucam do PS i przeklikuję z jednego okienka do drugiego. Ale obie te opcje są wkurzające zwłąszcza jak jest wiele równych testów do porównania. Czy zna może ktoś jakiś fajny programik ( albo sposób ) w któym można wrzucić sobie testy i wygodnie przeskakiwać między nimi? Zwłaszcza jeśli jest ich np kilkanaście.

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

nie wiem co dokladnie chcesz porównac i czy oko CI wystarcza,ale moze opcja z win7: (windows)+lewo/prawo - to pozwala otwierac dokladnie na polowie ekranu np. przegladarke plikow wiec mozesz sobie otworzyc dwie obok siebie

Napisano

Hej. Dzięki, nie nie o to chodzi. Mam na przykłąd wyrenderowane wnętrze przy np 5 różnych color mappingach a oprócz tego 5 passów RawLigting. I chciałbym sobie tak poskakać między nimi żeby np porównać szumy, przy pomocy oczu :). W sumie nawet Windowsowa przeglądarka obrazów by wystarczyła tylko żebym nie musiał klikać tych strzałek lewo / prawo ale miał np z lewej listę tych plików i mógł klikać między jednym a drugim. Mogę np w PS każdy obrazek walnąć na inną warstwę i klikać "oczko" ale warstwy nie zachowują opisu pliku a tam mam zapisane wszystkie ustawy. Chyba że bym recznie przepisywał ale to jest czasochłonne.

Napisano (edytowane)

Open as Layers w PS :) Dzięki Mulholland.

Tak w ogóle ola-f jeśli prowadzisz firmę, to o tej porze powinieneś już spać.

Edytowane przez Mulholland