P.I.W.O. Napisano 2 Wrzesień 2012 Napisano 2 Wrzesień 2012 Jak w temacie, po zakończeniu instalki wyskakuje okienko z info że Please resolve the following: A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine. O co kaman? Jeśli chodzi o Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable to mam od 2005 do 2010 - a plugin to ray dire pod 3ds max 2010 x64 demo - bo "innej" działającej wersji nie znalazłem. Jeżeli nie wiecie jak to naprawić to chociasz podajcie mi jakiś inny plug który robi to co ray fire - a potrzebuje go do pracy na zal do szkoły - w mojej animacji wygląda to tak jedzie samochód po scierzce i uderza w budynek który sie na niego wali - do tego potrzebóję tego pluga bo robi to za mnie a ja mam mało czasu
Docent Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 FAQ ze strony RF: Q: I get "A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine." when install RayFire. A: This is just a warning, skipt it, it doesn' affect anyhow to installation, everything is already installed.
P.I.W.O. Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Napisano 3 Wrzesień 2012 Problem w tym że po zakończeniu instalacji pluginu niegdzie nie można go znaleźć
P.I.W.O. Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Napisano 3 Wrzesień 2012 no właśnie nie ma. Ale jeszcze jutro cos podziałam i dam znać
Rekomendowane odpowiedzi