Krzyk Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 W ten weekend skończyłem w końcu serię wizualizacji dla producenta wyposażenia do łazienek - w szereg których wchodzą m.in. umywalki, baterie, panele natryskowe i kabiny prysznicowe w różnych wersjach kolorystycznych. Wybaczcie ilość załączników. Mniej gadania, więcej pokazywania! Wszystko poniżej. Panele natryskowe: Umywalki i baterie: Kabiny prysznicowe: Reszta kabin tutaj: No i na koniec chmara detali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 ok, dużo oglądania, mało gadania: podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Świetnie szczególnie podobają mi się kabiny prysznicowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 pozazdroszczę zlecenia :D łazienki sprzedaję od dawna. nic by mnie tak nie ucieszyło jak zlecenie wizek na łazienki hehe :) Twoje są bardzo konkretne. najbardziej podoba mi się ta ściana i blat z betonu. porządna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 9 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2012 @mirach: czyli zupełnie odwrotnie niż na bazarze tureckim ;) @thecrev: Dzięki! Mi osobiście także bardziej przypadają do gustu niż reszta. @marcin@: A wiesz, że się cieszyłem jak je dostałem ? ;) Szczególnie dużo łazienek robiłem do tej pory, a przy tym klient jeszcze dał wolną rekę odnośnie design'u wnętrza - co mnie ucieszyło. Glad you like it - szczególnie ściana z blatem podwieszanym, gdzie nie chcę sobie nawet wyobrażać zbrojenia, by to utrzymać... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 bardzo ładnie i czyściutko wyszło, jaki rendertime do jakiej rozdzielczości mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 (edytowane) @Krzyk: więc całość to Twój pomysł z zastosowaniem produktów producenta? tym bardziej szacun. ja bym musiał projektanta sobie zatrudniać ;] EDIT: mi tylko szkoda, że te tych kabin nie robią w chromie, tylko jakiś taki... srebrny połysk? Edytowane 9 Wrzesień 2012 przez marcinW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 ogromna roznica jakosci pomiedzy kabinami a reszta, kabiny urywaja leb, a reszta srednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczawik Napisano 11 Wrzesień 2012 Share Napisano 11 Wrzesień 2012 super prace, te ostatnie rendery przysznicow najlepsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2012 @Xizor: To był renderowane na stacjonarnym (zwykłem renderować na laptopie, jednak nie w podobnych przypadkach) i czas był około 2-4h (zależy od której wizualizacji) do rozdzielczości 1600-2000px (też zależnie od wizualizacji). @marcinW: Tak, miałem przywilej zaprojektowania wnętrz do produktów. Dziękuję za uznanie, ale to za sprawą spokrewnionego zawodu (architekt). :) Jeśli chodzi o wykończenie to szczerze tam jest chyba nawet chrom, jednak dla potrzeb wizualizacji chrom był... hmmm zbyt agresywny i mało marketingowy? Wolałem efekt wyłagodzonej "stali", ale tylko dla potrzeb efektu wizualizacji :) @plasti: doceniam szczerość i coś rzeczywiście w tym jest. Fakt, że kabiny są stonowane, a reszta na zasadzie "make eyes pop" czyli żywsze kolory :) może to przez to ... @szczawik: Cieszę się, że ktoś w końcu wybronił prysznice nad kabinami :D :) thanks. Dodałbym jeszcze tylko od siebie, że jedną z większych zabaw i radoch miałem nie przy wykonywaniu modeli, ale przy tworzeniu tekstur. Cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi