Krzyk Napisano 12 Wrzesień 2012 Napisano 12 Wrzesień 2012 Głupio mi wrzucać prawie że replikę pracy, która właśnie gdzieś pod spodem wisi w temacie mowoka. Jednak to siła wyższa, gdyż scena zaprojektowana jakiś czas temu dla klienta już się nie przyda, a wizki zostały cyknięte (zrobiliśmy w końcu inny design wnętrza). Chciałem się mimo wszystko podzielić treścią tych odpadków i zarazem wrzucić je do albumu wspomnień. Cheers!
lukasjogabonito Napisano 13 Wrzesień 2012 Napisano 13 Wrzesień 2012 Tylko chyba z AO przesadziłeś. Wszystko wygląda jak by było brudne.
Krzyk Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Napisano 14 Wrzesień 2012 @mkeruj: A dziękuję bardzo :) Staram się robić rzeczy, które przede wszystkim mi się podobają (no chyba że łapa klienta mnie nakryje...) Co do AO to bardzo możliwe, tym razem użyłem ten z post-process'u vray'a. Nie chciałem też robić sterylnego wnętrza :)
natas Napisano 19 Wrzesień 2012 Napisano 19 Wrzesień 2012 Idziesz jak burza zdziwiło mnie ,że dyplom nie poszedł na pierwszą ...ostatni kadr zabawny w sensie mojej wyobraźni może nie samego kadru
Zbychowaty Napisano 20 Wrzesień 2012 Napisano 20 Wrzesień 2012 Kadry straszne. Reszta może być. Drugi obrazek w końcu co ma wizualizować? Bo mam wrażenie, że klosz lampy...
Krzyk Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Napisano 20 Wrzesień 2012 Dzięki za fronta! :) My very first time. @natas: Wszystko w swoim czasie :) Wytłumacz ostatni kadr Twoją wizją :D ;) @Zbychowaty: Zgadza się, ujęcie było na klosz lampy.
Rekomendowane odpowiedzi