Krzyk Napisano 12 Wrzesień 2012 Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Głupio mi wrzucać prawie że replikę pracy, która właśnie gdzieś pod spodem wisi w temacie mowoka. Jednak to siła wyższa, gdyż scena zaprojektowana jakiś czas temu dla klienta już się nie przyda, a wizki zostały cyknięte (zrobiliśmy w końcu inny design wnętrza). Chciałem się mimo wszystko podzielić treścią tych odpadków i zarazem wrzucić je do albumu wspomnień. Cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Fajowe rzeczy robisz kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 13 Wrzesień 2012 Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Tylko chyba z AO przesadziłeś. Wszystko wygląda jak by było brudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 14 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2012 @mkeruj: A dziękuję bardzo :) Staram się robić rzeczy, które przede wszystkim mi się podobają (no chyba że łapa klienta mnie nakryje...) Co do AO to bardzo możliwe, tym razem użyłem ten z post-process'u vray'a. Nie chciałem też robić sterylnego wnętrza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Idziesz jak burza zdziwiło mnie ,że dyplom nie poszedł na pierwszą ...ostatni kadr zabawny w sensie mojej wyobraźni może nie samego kadru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Kadry straszne. Reszta może być. Drugi obrazek w końcu co ma wizualizować? Bo mam wrażenie, że klosz lampy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyk Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Dzięki za fronta! :) My very first time. @natas: Wszystko w swoim czasie :) Wytłumacz ostatni kadr Twoją wizją :D ;) @Zbychowaty: Zgadza się, ujęcie było na klosz lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi