tomerk Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam. Oto mój najnowszy projekt. Ćwiczenie w modelowaniu packshotów. Tym razem butelka napoju energetycznego. Soft: modo 601 Do zrobienia wytłoczeń użyłem opcji displacement. Więcej o projekcie i widok siatki modelu na stronie: http://bit.ly/PKt1Zo Edytowane 15 Wrzesień 2012 przez tomerk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 materialy slabe, plyn malo przypomina plyn, a ta nalepka produktu wyglada jakby byla na osobnej geometrii zawieszona w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf02 Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Butelka i płyn jak dla mnie jest ok, ale ta etykieta i biały korek zdecydowanie do poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 jak dla mnie korek i etykieta do dopracowania. reszta spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi