Skocz do zawartości

Wiz: Kącik do czytania

Featured Replies

Napisano

Przez ostatnie dni dłubałem sobie taką scenkę do portfolio, soft jak zawsze 3ds max + v-ray, postpro w PS. Swoją drogą, dopiero zdałem sobie sprawę, że render można zapisać do swoistego RAW'u jako plik EXR, postorodukcja plików 32 bitowych to czysta przyjemność.

render.jpg

Edytowane przez Tamyl91

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ładnie to wszystko wygląda, dywan świetny i tylko textura podłogi słaba, czym świecisz?, sam robiłeś modele?

Napisano
  • Autor

Modele moje, robione specjalnie pod tę scenkę. Oświetlenie to HDRka za oknami, w oknach vraylight'y z opcją skylight portal.

Napisano

Bardzo zgrabnie oświetlone, świetny szejder i model fotela ;] dużo postpro? da rade zerknąć na oryginał?

A i faktycznie dywan wyszedł elegancko ;]

Napisano
Swoją drogą, dopiero zdałem sobie sprawę, że render można zapisać do swoistego RAW'u jako plik EXR, postorodukcja plików 32 bitowych to czysta przyjemność.

:DDD

A pracka super!!!

Napisano
  • Autor

Jasne, tutaj surowy render prosto z vray buffera:

N2BrW.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.