Napisano 19 Wrzesień 201212 l Przez ostatnie dni dłubałem sobie taką scenkę do portfolio, soft jak zawsze 3ds max + v-ray, postpro w PS. Swoją drogą, dopiero zdałem sobie sprawę, że render można zapisać do swoistego RAW'u jako plik EXR, postorodukcja plików 32 bitowych to czysta przyjemność. Edytowane 19 Wrzesień 201212 l przez Tamyl91
Napisano 19 Wrzesień 201212 l Bardzo ładnie to wszystko wygląda, dywan świetny i tylko textura podłogi słaba, czym świecisz?, sam robiłeś modele?
Napisano 19 Wrzesień 201212 l Autor Modele moje, robione specjalnie pod tę scenkę. Oświetlenie to HDRka za oknami, w oknach vraylight'y z opcją skylight portal.
Napisano 27 Wrzesień 201212 l Bardzo zgrabnie oświetlone, świetny szejder i model fotela ;] dużo postpro? da rade zerknąć na oryginał? A i faktycznie dywan wyszedł elegancko ;]
Napisano 27 Wrzesień 201212 l Tamyl91 napisał: Swoją drogą, dopiero zdałem sobie sprawę, że render można zapisać do swoistego RAW'u jako plik EXR, postorodukcja plików 32 bitowych to czysta przyjemność. :DDD A pracka super!!!