Tamyl91 Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 (edytowane) Przez ostatnie dni dłubałem sobie taką scenkę do portfolio, soft jak zawsze 3ds max + v-ray, postpro w PS. Swoją drogą, dopiero zdałem sobie sprawę, że render można zapisać do swoistego RAW'u jako plik EXR, postorodukcja plików 32 bitowych to czysta przyjemność. Edytowane 19 Wrzesień 2012 przez Tamyl91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thecrev Napisano 19 Wrzesień 2012 Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Bardzo ładnie to wszystko wygląda, dywan świetny i tylko textura podłogi słaba, czym świecisz?, sam robiłeś modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 19 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Modele moje, robione specjalnie pod tę scenkę. Oświetlenie to HDRka za oknami, w oknach vraylight'y z opcją skylight portal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturprx2 Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Bardzo zgrabnie oświetlone, świetny szejder i model fotela ;] dużo postpro? da rade zerknąć na oryginał? A i faktycznie dywan wyszedł elegancko ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Swoją drogą, dopiero zdałem sobie sprawę, że render można zapisać do swoistego RAW'u jako plik EXR, postorodukcja plików 32 bitowych to czysta przyjemność. :DDD A pracka super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 27 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Jasne, tutaj surowy render prosto z vray buffera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi