Napisano 8 Sierpień 200420 l Witam. Mam problem ze zrobieniem twarzy. chciałbym wiedzieć jaki tyb modelowania jest najlepszy w 3ds max 5 ( oczywiście twarzy ) czy 'pudelkowanie' czy NURBSy czy... paches, czy co tam. Bardzo bytm prosił o jakiś tutorialik albo jakiś link ( tak żeby było DOBRZE wytłumaczone, tak dla początkujących ). Z góry wielkie dzięki --------------------------- Masz jakiś probloem z kompem? walnij na maila [email protected] , a postaram się odpowiedzieć. Pozdro
Napisano 8 Sierpień 200420 l mi najbardziej pasuje modelowanie boxem:) ale nie wiem w sumie czy to jest najepsze to chyba zalezy od tego co komu pasuje:) a tutoriale sa na tej stronce w dziale tutoriale i nawet sa chyba ze 3 o modelowaniu twarzy:) a moze nawet wiecej:) Pozdrawiam
Napisano 8 Sierpień 200420 l nie am najlepszej metody modelowania kazdemu pasuje inna metoda:P:P ps. czemu czcionka skopiego jest biala??
Napisano 9 Sierpień 200420 l http://67.15.36.49/ffa/tutorials/max/joanofarc/head1.asp kroczek po kroczku a nurbsy odradzam bo w maxie sa kijowe moim zdaniem
Napisano 10 Sierpień 200420 l [...] ps. czemu czcionka skopiego jest biala?? to jest bardzo proste ... zastosował taga zmieniającego kolor i wielkość ... a swoją drogą mogłeś klinąc cytuj i byś zobaczył jak to zrobił ...
Napisano 10 Sierpień 200420 l ps. czemu czcionka skopiego jest biala?? przypuszczam ze zmienil czcionke, i to za soba ponioslo zmiane koloru