Napisano 22 Wrzesień 201212 l Popełnił się po nocach karabin Heckler & Koch sl9 SD, pochodna znanego szerzej sl8. Zapraszam do oglądania i komentowania ;-) Mapki: Preview nieposzatkowany: http://i.imgur.com/u041c.jpg Modelik w 3d viewerze: http://p3d.in/tYaGD/spin (uwaga - mapki pomniejszone, więc mogą być errory na normalkach etc.) Pozdrawiam, Piro
Napisano 22 Wrzesień 201212 l Hej Piro! Parę uwag od marudy... Okno wyrzutnika masz nie z tej strony co powinno. On wyrzuca łuski na prawą stronę. Skrzydełko bezpiecznika ma też odwrotnie oznaczenia zabezpieczony-odbezpieczony, poziome skrzydełko to zabezpieczony, obrócone o 45 st w dół - odbezpieczony. No i z tym "anatomical thumbhole stock" to bym dyskutował;) Ta kolba jest ch*jowa. Moi koledzy którzy maja SL8 wymienili ją na rozsuwane. Ale to już tak poza tematem:) Edit: Jeśli chodzi o warstwę graficzną, to oczywiście wszystko jest w jak najlepszym porządku:) Bardzo mi sie podoba sposób prezentacji.
Napisano 22 Wrzesień 201212 l Abstrahując od różnic w proporcjach/kształcie od oryginału, tekstura wygląda słabo, jakby zrobiony był ze skóry?
Napisano 22 Wrzesień 201212 l Autor @pauloos Hej, dzieki za uwagi :-) Bezpiecznik - bez bicia się przyznam, że sie machnąłem. Co do okna wyrzutnika, to bylo to z premedytacją - po prostu wygląda ciekawiej, chociaż prawda - nierealistycznie trochę. @PIraT Starałem się oddać wygląd solidnie używanego polimeru, wyszło skórowato - poprawiłem diff, spec i wywaliłem troche syfu z normalki, wygląda bardziej świeżo imho: Za pr0tipy jak zrobić lepiej będę wdzięczny :D
Napisano 22 Wrzesień 201212 l Ogólnie to spec ogólnie zbyt jednolity, i bron jest zbyt zdesaturowana, pomimo próby przełamania jej niebieskim/fioletem ;]. No i jest parę bugów na normal mapie ale pewnie o tym wiesz :D Tu masz na szybko parę pomysłów na "pierwszy rzut oka" Uploaded with ImageShack.us Ile wyciągniesz z tego obrazka, tyle twoje ;) Brakuje też jakiś fajnych "uderzeń" - broń sprawia wrażenie mocno "genericowej".