Napisano 24 Wrzesień 201212 l Cześć, chciałem przedstawić Wam rendery puszki napoju energetycznego. Projekt posiada kilka propozycji etykiety. Splash to hybryda (3dsmax + Realflow) - w ~75 % wykonany w 3D + skład w PS. Tło, balans kolorów również PS :) Propozycja 1: Siatka: Propozycja 2: Propozycja 3: Uploaded with ImageShack.us
Napisano 24 Wrzesień 201212 l "...otwieraj chamie, zomo nigdy nie kłamie" Pierwszy mi najbardziej podchodzi, zresztą wszystkie super. Ogólnie pełna profeska. Piękne materiały, woda i studio. Pozdro *****
Napisano 24 Wrzesień 201212 l Bardzo fajnie Marcinie:). Nie widziałem zbyt wielu Twoich prac od czasu naszej uczelnianej 'współpracy', ale widać że poszedłeś sporo do przodu. Fajna kompozycja, tło super kolorystycznie, woda nadaje dynamiki (i wygląda jak woda:)). Miło że korzystasz z różnych programów do osiągnięcia założonego efektu. Mi też podoba się najbardziej pierwsza wersja. Ale samo 3D już się tak jednak nie broni;). Może jakbyś pokazał ten render na początku a nie na końcu...:) Pozdrowienia!