m-z Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Cześć, chciałem przedstawić Wam rendery puszki napoju energetycznego. Projekt posiada kilka propozycji etykiety. Splash to hybryda (3dsmax + Realflow) - w ~75 % wykonany w 3D + skład w PS. Tło, balans kolorów również PS :) Propozycja 1: Siatka: Propozycja 2: Propozycja 3: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 "...otwieraj chamie, zomo nigdy nie kłamie" Pierwszy mi najbardziej podchodzi, zresztą wszystkie super. Ogólnie pełna profeska. Piękne materiały, woda i studio. Pozdro ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrojan Napisano 24 Wrzesień 2012 Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Bardzo fajnie Marcinie:). Nie widziałem zbyt wielu Twoich prac od czasu naszej uczelnianej 'współpracy', ale widać że poszedłeś sporo do przodu. Fajna kompozycja, tło super kolorystycznie, woda nadaje dynamiki (i wygląda jak woda:)). Miło że korzystasz z różnych programów do osiągnięcia założonego efektu. Mi też podoba się najbardziej pierwsza wersja. Ale samo 3D już się tak jednak nie broni;). Może jakbyś pokazał ten render na początku a nie na końcu...:) Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi