Napisano 9 Sierpień 200420 l Witam Was !!! To moj pierwszy post na tym forum ale do rzeczy. Potrzebuje porady CO KUPIC /plyta procek lub 2 :D / pamieci - chiftecki i inne rzeczy dam sobie rade . Zajmuje sie vizualizacja wnetrz od czsu 3ds 3.0 [hehehe pamietam jak siatki mogly byc tylko biale to byla jazda :>] Specyfika mojego problemu polega na tym ze moje siatki maja pow 2mln poly i od 20 do 100 swiatel a bardzo chce zaczac robic rendery uzywajac Radiosity V-Raya itp. Napewno znacie to www.render.ru :D Skoro ruskie moga to ja tez[choc oni maja pewnie wiecej czasu] I co do czasu wlasnie marzy mi sie by taka siatka renderowala sie hmmmm... no max 4-15h a nie caly dzien lub dwa[na standardowych ustawieniach % Radiosity] , wlasnie kupilem PNY Quadro 980XL [mam Gf4200Ti MSI i nie zdecydowalem sie na 19 magicznych krokow :P] i mam monit 21"sgi , to tyle . NIestety o Radiosity narazie nie mam bladego pojecia ale wiem ze bede mial mocno przeFIKane :> I na koniec prosba moze jest ktos z Lodzi kto bylby chetny skrocic mi meki w nauce GG 2224323 [email protected] oczywiscie nie za darmo . Pozdro Fik