Lukii Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 (edytowane) Witam! Projekt samochodu robiony na potrzeby własne :) od początku do końca prze zemnie, mile widziane jakieś komentarze. 3dsmax, vray, ps Pozdrawiam! Edytowane 27 Wrzesień 2012 przez Lukii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter47 Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 no muszę przyznać ze praca super powiedz w jakim silniku referowałeś?? i zdradź tajemnice szyb ;] PS co do modelu to mam uwagę tylko w 2 miejscach tył ci trochę poleciał i chrom w miejscu gdzie jest ta mała szyba za tylnymi drzwiami jakoś krzywo wygląda ale to może światło tak się odbija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 27 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2012 dexter47 - dzięki, praca wykonana tak jak pisałem w pierwszym wątku 3ds max, vray, ps, co do szyb to wrzuciłem przed nimi zwykle światło vraya z tekturą, później troszku ps i jest :) wiec nic specjalnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 noo i gitarka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igi Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 ładne ładne :) zielony odcień fajnie konstrastuje z czerwienią świateł. Dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukii Napisano 28 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Dzięki chłopaki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiKay Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 świetnie to wygląda ;) podba mi się, jak nie wiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi