Gość numnah Napisano 28 Wrzesień 2012 Napisano 28 Wrzesień 2012 http://www.targi.com/index.php?idp=13&id_imp=lai3d Ktoś się wybiera? Był ktoś na czymś takim? Ciekawa jestem, czy przeciętny grafik może skorzystać na takiej imprezie. No, zawsze można wyjść z garścią długopisów.
matszklar Napisano 28 Wrzesień 2012 Napisano 28 Wrzesień 2012 hm... też jestem ciekaw.... czy ktoś był w tamtym roku? jakieś opinie?
Gość numnah Napisano 30 Wrzesień 2012 Napisano 30 Wrzesień 2012 ej! co taka cisza! bo zaraz będzie po imprezie!
Miłosz3ds Napisano 30 Wrzesień 2012 Napisano 30 Wrzesień 2012 Z przyjemnością wysłucham relacji jak było. Jednak patrząc na TEMATYKĘ, podchodzą do tematu na tyle ogólnie, że raczej jest to impreza dla Kowalskiego, który ma nowy telewizor 3D i jest bardzo zainteresowany tą technologią. Oczywiście zainteresowanie opadnie po trzech filmach oglądanych przez fajowe okulary. Tak mi się wydaje, może się mylę - oby :) Dlatego chętnie się dowiem jak udała się impreza.
Gość krzysiek7822 Napisano 23 Listopad 2012 Napisano 23 Listopad 2012 Mam do sprzedania 2 bilety na wszystkie dni. Koszt za jeden 25zł. Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]
Rekomendowane odpowiedzi