Piotr Dobosz Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 Mam problem zrobilem animacje na 45 klatkach bo mialem wlaczone 1/2 real time ale gdy renderuje mi w normalnym czasie wszystko chodzi bardzo szybko:( czy zostalo mi tylko przesuwanie kluczy? czy moge wykorzystac jakies narzedzie?:( pozdrawiam serdecznie i z gory bardzo dziekuje jesli ktos by chcial pomoc:)
Darthapul Napisano 9 Sierpień 2004 Napisano 9 Sierpień 2004 A może tak Retimer Realviz'a (jest do AE i innych programów)
Vorek Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 A nie wystarczy w re-scale time zwiększyć ilość klatek np. dwukrotnie ? powinno pomóc Pozdrawiam
Kris_R Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 Jest narzędzie... nazywa się Track View.. :) A konkretnie Dope Sheet... Tam możesz przeskalować czas... ikonka skalowania z takim zegareczkiem... zaznaczasz najpierw fragment animki (bądź całą animkę) i skalujesz ... w Twoim przypadku będzie to 200%... Efekt... to po prostu precyzyjne przesunięcie kluczy w czasie... za jednym zamachem pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 czyli jednak zostaje mi przesowanie kluczy:( nie dobrze bardzo obawialem sie tego bo boje ze nie ogarane wszystkich kluczy i wszystko zwale bo wiele kluczy w dope sheet jest ukryte, przynajmniej tak mi sie wydaje:( Dziekuje bardzo wszsytkim za odpowiedzi i pozdrawiam
Kris_R Napisano 10 Sierpień 2004 Napisano 10 Sierpień 2004 NIE :) PIOTREK!! Ale teraz namieszałeś :) W Dope Sheet masz na samej górze w oknie z kluczami coś takeigo jak World. Na tej ścieżce są wszystkie klucze z projektu... to tam zaznacz czas i przeskaluj... nie przesuwaj kluczy ręcznie!! :) hihi! Jakby co to pisz do mnie na GG: 5691862
Piotr Dobosz Napisano 10 Sierpień 2004 Autor Napisano 10 Sierpień 2004 hehe juz dowiedzialem sie o tym jak zaczolem przesuwac a puzniej wszsytko wygladalo poprostu eeee tragicznie:) i szukalem az znalazlem:) ale bardzo dziekuje Kris_R za pomoc:) Dobrej Nocy
Rekomendowane odpowiedzi